Her vil vi legge ut info om når det er trening, konkurranser dugnader og lignende. Hva som har skjedd i det siste og eventuelt andre beskjeder. Følg med her! Klikk på "kommentar" for å lese eller skrive en ny...

torsdag 17. januar 2008

Sykkelføre

Hei

Er det noen som tror de orker en sykkeltur på søndag , lørdag kanskje ?
Været ser utrolig bra ut for en rolig tur på kyststien.

Anyone?

Sees på en økt

tirsdag 15. januar 2008

Italiatur

Hei alle sammen og riktig godt nytt år!

Snakket med Simone i helgen som driver Casa Carbonaia, han stod på Reiselivsmesse i Oslo for å promotere området sitt. Skal bare få dobbeltbekreftet akkurat hva vi skal betale for overnatting, så sender jeg ut depositumsfaktura til alle. 30% av hotellopphold betales nå, resterende senest 2 uker før avreise, da betaler vi også inn for leie av sykler og guidet tur.

Det blir ganske mye å organisere skal vi lage mat til 28 stykker på et kjøkken, vi har mulighet for å bestille catering fra en restaurant som drives av venner til Simone, Euro 14 per person, da får vi forrett, 2 mindre retter, stor hovedrett og dessert. Siden vi har transport – nok biler til alle, så kan vi også gå ut å spise noen kvelder på en av de små restaurantene i Vinci eller San Baronto.

Foreslår at vi tar et møte alle sammen rundt 1. Mars og blir enige om hva vi har lyst til, hvilke dager vi skal ha guide osv.

Vedlagt følger oversikt over de som skal være med på tur, har også laget en foreløpig fordeling på rom. Håper denne er grei for alle.

Kommer tilbake i løpet av kort tid med innbetaling av depositum. Ha en fortsatt riktig fin kveld.

Anne C. Trogstad

www.propertycollection.comE-mail: anne@propertycollection.comMobile: +47 9522 3096