Her vil vi legge ut info om når det er trening, konkurranser dugnader og lignende. Hva som har skjedd i det siste og eventuelt andre beskjeder. Følg med her! Klikk på "kommentar" for å lese eller skrive en ny...

torsdag 6. mars 2008

Årsmøte 2008


Det ble i kveld avholdt årsmøte på Torvet 1 . Vil først få takke for mange gode kaker.

Styret er nå som følger : Leder Morten Myrsve
Sekretær Kathrine Rognlien
Kasserer Karina Nordrum
Sp leder Kai Hansen



Vi har sagt oss villige til og stille som hjelpere under Seigmann i Stavern .
Vi må stille 10 personer lørdag og 10 søndag, Seigmann er i år flyttet fra søndag til lørdag og tidligere start har vært 9 , i år ca 11 . For dem som har planer om og delta selv er det fint om dere kan stille med en annen person. Mor,far,sønn,datter,bestemor,tante,elskerinne etc. Vi får enkle arbeidsoppgaver.


Det blir medlemskontigent på 200,-

Klubbtøy : For å få satt en nøyaktig pris på tøyet er vi avhengig av og få en oversikt for interessen. KAN DERE FØR FREDAG 14-3 SENDE KAI EN SMS 91335800.
På hva dere kan tenke dere Jakke med avtagbare armer
Sykkeltrøye
Sykkelbukse
Det blir noen korrigeringer på klubbtøyet og i tillegg får vi Gsport på overdelen mot at alle medlemmer får 15 % på gsport.

T-shirt (ikke klubbtøy). Har fått pris på en teknisk t-shirt fra Craft med vår logo foran og bak. 300 pr stk . Også mulig for barne str i vanlig t-shirt mye billigere. Antallet avgjør prisen. Frist 14-3 på sms til kai på 91335800.

Av konkurranser FT vil bli reprensentert i år kan vi nevne Im Lanzarote , Im Roth , Im Nice , Seigmann , Nm , Gråtassen , Larviksløpet . Larvik O klubb sin årlige uformelle lille triatlon konkurranse blir avholdt 26-7 fra Eika i farris. Kanskje vi skal kunne bruke denne som vårt klubbbmesterskap ?? med en påfølgende grillfest senere på ettermiddagen. Kom gjerne med kommentar !!