Her vil vi legge ut info om når det er trening, konkurranser dugnader og lignende. Hva som har skjedd i det siste og eventuelt andre beskjeder. Følg med her! Klikk på "kommentar" for å lese eller skrive en ny...

tirsdag 24. juni 2008

Seigmann

Da er det ikke lenge før det er Seigmann i Stavern , og som avtalt stiller vi mannsterke til dugnad lørdag og søndag . For dere som har tenkt til og forsvare våre farger er det fint om dere har en person og vie dugnadsgjengen.
Fyldigere informasjon kommer !


Planlegger en trening i løypa for sykkel og løp , kom gjerne med forslag om dag og tid.

mandag 23. juni 2008

I MÅL..

I mål og vel hjemme.

Det må jeg si var en varm opplevelse, startet ganske bra med rett over tyve på onsdag da vi kom ned til en koselig leilighet midt i hjertet av gamlebyen av nice (anbefales). Det ble varmere for hver time , noe som skulle bli til ca 30 på løpsdagen.
Hadde to gode svømmeøkter og en test av sykkel for og se om alt virket som det skulle. Prøvde og holde tilbake nervene med det var ikke lett...
Veldig godt og ha med seg familien for og få bort tankene men det er ikke lett når det er 2400 blivende Ironmen rundt overalt. Et enormt sirkus .

Sov ikke så veldig godt siste natta , starten skulle gå 0630 . Starten gikk og en kamp om plassen var igang ! hadde stilt meg innenfor 1 14 skiltet noe som skulle vise seg var heldig. Kjente jeg hadde en sjeldent god svømmetur , ferdig på 1 13. Kjempefornøyd.
Så var det 18 mil med 1800 høydemeter som stod for tur . Starter helt flatt , så her er det bare og få en rolig start . Mange håpefulle kjørte på for fullt , etter 2 mil er det en bakke på 10% men bare 500 meter , her hang det flere over styrene sine og slet med og få puste...
Langt igjen så det er bare og ta det med ro , før halvveis var det en bakke på 2 mil med jevn brå stigning det suger noe sinnsykt når det i tillegg er mange og tyve grader.
Etter mye stigning er det jo også en del nedfor , mange stygge velt . Syke personell hadde desverre masse og gjøre spesiellt på maraton når folk bare sank i sammen i mangel på vann , salt , næring og ikke minst den intense solen. Veldig ekkelt og se . Folk blir helt apatiske og ser ut som zombier.

Maraton var i gang etter en sykkeltid på 6 55 , godt fornøyd . Skjønte fort at om jeg skulle komme til mål var det bare og ta det med ro , trives ikke med puls og sterk varme. Etter mange vannglass og noen få geler og en del salttabletter kom jeg over målstreken etter 5 27 til en fantastisk stemning der speaker roper navnet ditt og du blir hedret som en vinner . En fantastisk opplevelse. IRONMAN .