Her vil vi legge ut info om når det er trening, konkurranser dugnader og lignende. Hva som har skjedd i det siste og eventuelt andre beskjeder. Følg med her! Klikk på "kommentar" for å lese eller skrive en ny...

mandag 7. juli 2008

Hei alle sammen

Etter ironman Lanzarote, som var veldig tøff, håpet jeg at jeg kunne fullføre sigmann bra. På lørdag oppdaget jeg at sykkelrunden på seigmann ikke er så flatt som folk sier.
Etter en grei fullført svømming med bølger, traff jeg på Iselin og Kai i løypa som også skiftet seg klare til sykkelrunden. I første runde kjempet jeg for å finne rytmen, men motvinden gjorde det vanskelig å finne en behagelig rytme, og jeg fannt ut etterhvert at sykkelrundene ikke ville være enkle. Vinden og regnet til tider gjorde denne konkuransen også vanskelig..hvem sa at sykkelrunden i seigmann er flat?
Folk sier de ikke trener så mye, men nå konkuransen er der så løper de som de skulle ha trent fryktelig mye....(eller hva Kai? .
På de første km av løpeturen skjønnte "vi" at sykkelrundene hadde satt sine spor, men pga av støtte fra familien og venner kjennte vi at "lidelsen blir mindre". Det var godt å høre og se at folk heiet og støttet oss. Takk til Hansenfamilien : Anne Live, Ola og hans kompis og Kai sin søster, takk til også resten av Farris Triathlon gjengen:Knut med familie,Lise,Anne, Arnstein,Kjell, Kathrine,Tone,Torstein. Gratulerer til alle finnishers av seigmann på lørdag, og alle som konkurerte på søndag, som også ble fullført veldig bra.
Håper alle de som løp for første gang som Karina, Iselin og Per Egil bare har begynnt sin tur gjennom verden av langdistansekonkuranser. De så veldig bra ut i løypa. Det så ikke ut som om det var første gang de løp.
Håper vi kan gjøre dette igjen!
Hilsen Juan

søndag 6. juli 2008

Seigmenn

Kjempe innsats av Farris triatlons medlemmer og våre hangarounds.
Juan ble klubbens bestemann etter 1900-90-21 i helgens Seigmann konkuranse i Stavern. Høye bølger og masse motvind var ikke nok til og bremse vår kjære venn i fra "Torstrand" som holdt jevn og god fart hele tiden. I skrivende stund er ikke tider og resultater enda lagt ut !!! I tilegg til Juan var det flere Ft`s medlemmer som debuterte med og bli Seigmenn med meget gode prestasjoner både lørdag og søndag.
De som var i ilden var Karina , Per Egil , Kathrine , Iselin , Anders og Ola .
Kommer tilbake med tidene !

Må få rette en stor TUSEN TAKK til alle som stilte opp på dugnad for klubben. En kjempe innsats av alle i mange flere timer enn oss som konkurrerte.
Tusen Tusen takk.

Kai